Eten in een tent midden in Den Haag met een culinaire keuken

In 2015 opende Cadir café & restaurant haar deuren. Cadir dat letterlijk tent betekent in het Turks heeft een bijzondere bouwvorm, namelijk een tent. 

In het licht hiervan presenteren wij dan ook een pakkend uniek concept waarbij het accent in het bijzonder gelegd is op het bouwwerk. De uitgangspunten zien op sfeer en cultuur in samenhang met een culinaire keuken en uitgebreide menukaart.

Cadir café & restaurant is gebouwd op een terrein van 2200m2 waarvan 630m2 restaurant, 320m2 overdekt en open terras, 600m2 parkeervoorziening en 650m2 groenvoorziening. In totaal biedt Cadir café & restaurant en terras 400 zitplaatsen.

Unieke sfeer

Cadir is een restaurant met een bijzondere karakter. Restaurant met een hoogte van ongeveer 10m bekleed met glazen puien. Het interieur is bekleed met moderne en historische inventaris, zo verbinden wij oude details en nieuwe elementen. Sfeervolle inrichting en de warmte waarmee de gasten worden ontvangen.

Cadir restaurant biedt mediterraan keuken waar alle gerechten ambachtelijk worden voorbereid. Met trots kan worden gezegd dat Cadir café & restaurant een begrip is geworden in Den haag.

Bij Cadir draait alles om beleving ‘’eten in een tent midden in een stad met een culinaire keuken’’ dat zien we niet vaak.